Withings Thermo

More Views

Withings Thermo

Proizvođač: Withings

Šifra: 70143601

Tradicionalni termometri su vas uvek primoravali da birate između udobnosti i preciznosti, a nisu vam nudili lak način da na duži vremenski period pratite vaše i zdravlje vaše porodice. Withings Thermo menja sve.

Availability: Na lageru

14,000.00 RSD
KURIRSKA DOSTAVA za 1-2 radna dana
 •  Terazije Na upit
 •  Ušće Na upit
 •  Delta City Na lageru
 •  Centralni magacin Na lageru

  Detalji  Withings Thermo
  16 senzora. Jedan dodir. Wi-Fi.
  Najbolji novi termometar. Najbolja nova tehnologija.
  Tradicionalni termometri su vas uvek primoravali da birate između udobnosti i preciznosti, a nisu vam nudili lak način da na duži vremenski period pratite vaše i zdravlje vaše porodice. Withings Thermo menja sve. Zahvaljujući revolucionarnoj HotSpotSensor™ tehnologiji, jednostavnim pokretom ruke dobijate najpreciznija merenja temperature, dok vam automatsko sinhronizovanje putem Wi-Fi mreže i Thermo aplikacije dozvoljavaju da imate dnevnik praćenja temperature, pratite simptome i unesete podsetnike. Thermo vam zatim daje savete u vezi vašeg zdravlja.
  4000 merenja za samo 2 sekunde
  Sa 16 infracrvenih senzora i petentiranim HotSpot Sensorom™, Thermo nudi precizno merenje temperature za samo 2 sekunde.
  Povezani termometar
  Thermo se automatski sinhronizuje sa Thermo aplikacijom putem Wi-Fi ili Bluetooth konekcije. U okviru aplikacije se nalazi dnevnik merenja, analiza vašeg zdravlja i mogućnost da dodate relevantne informacije, poput lekova koje uzimate i/ili simptoma.
  Jednostavno, pouzdano, higijenski.
  Lagan dodir je dovoljan: Thermo nudi praćenje temperature prikazano u raznobojnoj skali da bi vam lakše pomogli da razumete očitavanja. Pošto ima ograničen dodir sa kožom, Thermo je higijenski način da merite temperaturu.
  2016. CES nagrada za inovaciju
  Withings Thermo je prepoznat od naučne zajednice kao sledeći korak u kućnom lečenju, zbog čega je i dobio CES nagradu za inovaciju.

  Tehnička specifikacija

  EAN code 3700546701436
  iOS kompatibilnost iOS 7 and higher
  iPhone kompatibilnost iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s
  iPod kompatibilnost iPod touch (6th gen.), iPod touch (5th gen.)