Apple iPod touch Detalji Tehnička specifikacija

iPod touch

Čip A8, iSight kamera od 8 MP i 5 genijalnih boja.

iPod touch je savršeno rešenje ako želiš da svoju muzičku kolekciju poneseš u džepu. iTunes Store ti stavlja na raspolaganje najveći muzički katalog na svetu, ili iskoristi sve prednosti App Store-a.

Šifra:

1. Izaberite model

 • 32 GB

  37,090.00 RSD

 • 128 GB

  56,490.00 RSD

2 . Izaberite boju

  Detalji  Muzika. Uvek sa tobom.

  iPod touch ti omogućava da svoju kompletnu muzičku kolekciju staviš u džep. iTunes Store ti stavlja na raspolaganje najveći muzički katalog na svetu pa svoj iPod touch možeš napuniti omiljenim pesmama. A sa iCloudom je sve što kupiš u iTunes Store-u automatski besplatno dostupno i na svim tvojim uređajima.

  Igranje. Moć ulazi u igru.

  Moćni čip A8. Spektakularni Retina ekran. Bilo da voliš brzu akciju, fantastično detaljne strateške igre ili neverovatno zapetljane zagonetke, iPod touch će ti pružiti vrhunski doživljaj mobilnog igranja.

  Čip A8.
  iPod touch pokreće Apple čip A8 sa 64-bitnom arhitekturom. Moćan gotovo poput personalnog računara, ovaj čip omogućava grafičke performanse 10 puta brže od iPod touch-a prethodne generacije, pa će tvoje omiljene igre biti lepše i sa boljim odzivom nego ikada, a glavni procesor juriće i do 6 puta brže. I što je najbolje, uz svu tu snagu baterija i dalje radi sjajno, pružajući ti do 40 sati slušanja muzike i do 8 sati gledanja video zapisa.1

  Tehnologija Metal
  Metal je nova tehnologija koja oslobađa sav grafički potencijal čipa A8 i sistema iOS 8 što developerima omogućava izradu impresivnijih i uzbudljivijih igara. Sa Metalom, procesor i grafički procesor sarađuju bolje nego ikada, a rezultat te saradnje su detaljnija grafika i kompleksniji vizualni efekti. Fantastični svetovi nikad nisu bili realniji.

  Koprocesor M8 za obradu pokreta
  Koprocesor M8 za obradu pokreta kontinuirano prati pokrete uređaja putem naprednih senzora poput žiroskopa i brzinomera. Prebacivanje tog posla sa čipa A8 na M8 itekako štedi bateriju. M8 omogućava i precizno praćenje podataka o rekreaciji, kao što su broj koraka i udaljenost, u aplikaciji Zdravlje.

  4-inčni Retina ekran. Velika zabava.
  Sve je zabavnije na velikom ekranu. Pogotovo kada je reč o 4-inčnoj Retini. Opasna krivina u automobilskoj trci, playlista za žurku, fotke prijatelja — na iPod touch-u sve izgleda oštrije, bolje i živahnije. A ekran širokog formata idealan je za HD filmove i serije.

  Foto. Očigledno bolje kamere.

  iPod touch je dobio novu 8-megapikselnu iSight kameru i unapređenu FaceTime HD kameru. To ukratko znači nikad bolje fotke i video zapise. Osim kvalitete slike, tu su i novi načini snimanja poput usporenog snimka i uzastopnog snimanja, kao i poboljšana redukcija šuma i naprednije prepoznavanje lica. A uz iCloud Photo Library možeš lako pristupati svojim fotografijama, uređivati ih i deliti na svim svojim uređajima.

  iSight kamera
  I najbrže životne trenutke možeš usporiti. Opcija usporenog snimanja omogućava ti snimanje HD video zapisa pri 120 sličica u sekundi uz 720p. Možeš čak i snimiti, pa potom odabrati deo koji želiš usporiti.
  FaceTime HD kamera
  Način uzastopnog snimanja omogućava ti snimanje sjajnih selfija i grupnih portreta kontinuiranim snimanjem 10 fotografija u sekundi. iPod touch analizira svaki snimak u realnom vremenu, upoređujući oštrinu i jasnoću, otkrivajući čak i kad su nečije oči zatvorene. Zatim predlaže pojedinačne fotografije ili niz fotografija koje bi ti se mogle najviše svideti.

  iOS 8. Najnapredniji mobilni operativni sistem na svetu.

  iOS 8 prepun je sjajnih novih funkcija sa kojima ćeš još više uživati u svom iPod touch-u. Sada možeš dodati glas i video svojim tekstualnim porukama, brzo urediti fotografije te pratiti svoje zdravstveno stanje. Kliktanje je lakše zahvaljujući mogućnosti predviđanja teksta, a developerima je omogućen dublji pristup i više alata za stvaranje još boljih aplikacija.

  Naoružan do zuba.
  iPod touch dolazi sa sistemom iOS 8 i zbirkom moćnih ugrađenih aplikacija. Možeš poslati bezbroj poruka preko iMessage, mahnuti prijatelju preko FaceTime, stavljati fotke direktno na Facebook ili Twitter i obilaziti omiljene stranice sa Safarijem.

  Sve je zabavnije sa prijateljima.
  Aplikacije različitih društvenih mreža povezuju te sa omiljenim ljudima, a preko Game Center možeš pozvati prijatelje na partiju neke od hiljadu igara dostupnih u App Store.

  Deljenje sa porodicom. Zabava za sve.

  Sada do šest članova porodice može deliti stvari kupljene u iTunes, iBooks i App Store bez deljenja računa. Na taj način svoje omiljene stvari možeš podeliti sa omiljenim ljudima. Deljenje sa porodicom olakšava njenim članovima deljenje foto albuma, kalendara i lokacija. I najmlađi mogu učestvovati jer roditelji sada mogu kreirati Apple ID i za decu mlađu od 13 godina, zatražiti odobrenje pre kupovine sadržaja i ograničiti pristupiti određenim internet stranicama u Safariju.

  Bežično povezivanje. Veza bez kablova.

  iPod touch raspolaže najnovijim bežičnim tehnologijama. Kad si spojen na Wi‑Fi mrežu, možeš korisiti FaceTime pozive, slati poruke, slati fotografije i preuzimati omiljene igre i muziku. A uz novu podršku za 802.11ac uživaćeš u do 3 puta većim brzinama Wi‑Fi-ja od onih koje ti je omogućavao 802.11n. iPod touch podržava i tehnologiju Bluetooth 4.1, tako da možeš priključiti slušalice i uživati u muzici.

  1 Vek trajanja baterije razlikuje se s obzirom na način upotrebe i konfiguraciju. Dodatne informacije potraži na www.apple.com/batteries.
  2 Za uspostavljanje FaceTime video poziva i pozivaoc i primalac poziva moraju imati uređaj koji podržava aplikaciju FaceTime i Wi‑Fi vezu.
  Neke funkcije možda neće biti dostupne u svim zemljama ili područjima. Klikni ovde za prikaz celog popisa.
  Dostupnost i cene aplikacija podložne su promenama.


  Tehnička specifikacija

  Boja Plava, Ružičasta, Silver, Space Gray, Zlatna
  Medija Audio, Fotografije, Video