Apple MacBook Pro Detalji Tehnička specifikacija

MacBook Pro

2015

Šifra:

1 . Izaberite tastaturu

 • Internacionalna

  Detalji  Fascinantni retina displej. Milioni piksela ispred svog vremena.
  Uživajte u 13" displeju sa preko 4 miliona piksela. Retuširajte svoje slike ili editujte kućni video u HD rezoluciji i doživite zapanjujući nivo jasnoće. Čak su i svakodnevne stvari poput surfvovanja webom i uređivanje dokumenata bolje nego ikada sa super oštrim tekstom. Jednostavno, u pitanju je displej dostojan najnaprednijeg netbook-a na svetu.


  Najnovije tehnologije visokih performansi. Zajedno je sve brže.
  Četvrta generacija dvojezgrenih i četverojezgrenih Intel procesora, najnovija grafika, flash diskovi bazirani na PCIe tehnologiji, 802.11 ac Wi-Fi i Thunderbolt 2 - MacBook Pro sa Retina displejom ima jednostavno neverovatne performanse. Bilo da gledate internet stranice ili upravo izrađujete jednu, streamujete video ili ga editujete, MacBook Pro jednostavno leti kroz najsloženije (i ne tako složene) zadatke sa neverovatnom snagom i brzinom. 


  Tanak. Lagan. Snažan. Inovativan u svakom nanometru.
  MacBook Pro sadrži jako puno snage u ne tako puno prostora. Kako bi povećali performanse i smanjili veličinu, Apple-ovi dizajneri i inženjeri su konstano razmatrali svaki detalj svake unutrašnje komponente. Konačni rezultat su najtanji, najlakši i najmoćniji MacBook Pro modeli ikada izrađeni.


  Snažne aplikacije uključene. Počnite odmah raditi. I igrati se.
  Svaki novi MacBook Pro dolazi sa najnovijim i najboljim verzijama iPhoto, iMovie, GarageBand, Numbers i Keynote aplikacija. Budite kreativni i produktivni od početka. No to nije sve - dobićete i odlične aplikacije za email, surfovanje internetom, slanje poruka, FaceTime pozive, čak i aplikaciju za traženje novih.


   OS X Mavericks. Najnapredniji operativni sistem za računara na svetu.
  Ono što čini Mac Macom je OS X. Dizajniran da bude intuitivan i jednostavan za korišćenje. Sadrži neverovatnu kolekciju aplikacija koje ćete koristiti svaki dan, kao i najnaprednije tehnologije koje poboljšavaju performanse i trajanje baterije. A zahvaljujući iCloud-u, vaš Mac, iPhone, iPad i iPod touch savršeno sarađuju.  Tehnička specifikacija

  Procesor 2.2GHz quad-core Intel Core i7 with 6MB shared L3 cache
  Turbo Boost Turbo Boost up to 3.4GHz
  Memorija 16 GB
  Kapacitet 256 GB PCIe SSD
  Displej 15inch Retina display
  Rezolucija 2880 x 1800
  Grafika Intel Iris Pro
  Grafička memorija Integrisana
  Wi-Fi 802.11ac Wi-Fi
  Bluetooth Bluetooth 4.0 LE
  Thunderbolt 2 x Thunderbolt