Apple MacBook Detalji Tehnička specifikacija

MacBook

(2016)

Šifra:

1. Izaberite model

 • 1.1 GHz Core m3

  256 GB

  149,900.00 RSD

  %
  %
 • 1.2 GHz Core m5

  512 GB

  178,900.00 RSD

  %
  %

2 . Izaberite tastaturu

 • Srpska latinična

  149,900.00 RSD

  %
 • Srpska latinična

  178,900.00 RSD

  %

3 . Izaberite boju

  Preporučeni dodaci

  Detalji

  Naš cilj je bio da sa novim MacBook-om uradimo nemoguće. Da stvorimo najlakši i najkompaktniji MacBook ikad. To je značilo da smo svaki element morali da dizajniramo i napravimo ne samo lakšim i tanjim, već i boljim. Rezultat je više od tradicionalnog notebooka, rezultat je budućnost notebook računara. Rezultat je novi MacBook. Sada sa šestom generacijom Intelovih procesora, poboljšanim grafičkim performansama, bržim flash diskom i do 10 sati trajanja baterije, MacBook je sposobniji nego ikada pre.

  Velika tastatura u malom pakovanju.


  Mi verujemo da je tastatura pune veličine neophodna za udoban rad na svakom računaru. Da bi jedna takva tastatura stala u elegantno tanak MacBook morali smo iz korena da promenimo način na koji se tastature dizajniraju i proizode. Redizajnirali smo svaki taster i mehanizam ispod njega da bi cela tastatura bila ne samo mnogo tanja, već i udobnija za korišćenje, preciznija i da brže odgovara na unete komande. Kucanje na njoj je jednostavno rečeno prirodno.

  Retina displej. Od ivice do ivice.


  Onog trenutka kada otvorite vaš MacBook bićete očarani predivnim Retina displejom od 12 inča, prekrivenim staklom koje se prostire od ivice do ivice. Svaka fotografija jednostavno iskače sa ekrana bogata živim bojama i detaljima, dok preko 3 miliona piksela čine svako slovo i svaki detalj kristalno čistim. Sve u svemu, Apple je hteo da pruži zapanjujuće vizuelno iskustvo u nemoguće malom pakovanju i to sve na najtanjem MacBook Retina displeju ikad, u čemu je i uspeo.  Trackpad, poboljšan sa Force Push tehnologijom.  Novi MacBook nudi nove načine da koristite vaš trackpad. Novi Force Touch trackpad je stvoren sa ciljem da vam ponudi jedinstven i brz klik bez obzira gde pritisli površinu trackpad-a. Ispod njega, senzori prepoznaju jačinu vašeg pritiska. Sada možete iskoristiti Force click za nove mogućnosti, poput brzog traženja značenja neke reči ili pregleda fajlova. Jednostavno, kliknite na vaš trackpad i zadržite i osetićete laganu vibraciju. Ove napredne sposobnosti funkcionišu kao dodatak intuitivnim Multi-Touch pokretima koje su Mac korisnici odavno zavoleli. Bićete u dodiru sa vašim MacBook-om više nego ikada pre.


  Potpuno spreman za bežični svet.


  MacBook je dizajniran da se lako uklopi u naš, sve više i više, bežičan svet. Sada je moguće da radite šta god želite sa vašim računarom preko bežičnih mreža zahvaljujući Apple programima koji koriste punu prednost najnovijih Wi-Fi i Bluetooth bežičnih tehnologija. Bez obzira gde se nalazili, možete se povezati na internet, prebacivati datoteke, organizovati vaše fotografije, slušati muziku i još mnogo toga - bez ikakvih ograničenja.

  Zapanjujuće tih.
  MacBook je od početka dizajniran da bude tih i efikasan. On u sebi sadrži šestu generaciju Intel Core M procesora koji koriste samo 5 vati struje, a koji je dodatno optimizovan OS X operativnim sistemom. Zajedno procesor i OS X koriste toliko malo energije da sistem generiše vrlo malo toplote, te mu kuler nije potreban. To znači da dok MacBook radi nećete čuti ništa. Ploča na kojoj se nalazi procesor je pažljivo napravljena da nudi sve mogućnosti koje očekujete od Mac računara u što manjem kućištu.

  Celodnevno trajanje baterije. Sad još duže.
  Sa tankim kućištem MacBook-a, celodnevno trajanje baterije jednostavno ne bi bilo moguće korišćenjem tradicionalne baterije. Zato smo razvili našu bateriju posebno dizajniranu da zauzme i poslednji milimetar slobodnog prostora. Rezultat je stepenasta baterija koja ne samo da savršeno staje u novi i neverovatno tanki MacBook, već je i nešto što nikad ranije nije viđeno. Sada, zahvaljujući efikasnijem procesoru i boljoj bateriji možete duže koristiti vaš računar.


  Tehnička specifikacija

  Boja Ružičasto-zlatna, Silver, Space Gray, Zlatna
  Procesor 1.1GHz dual-core Intel Core m3 processor with 4MB L3 cache
  Memorija 8 GB
  Displej 12"
  Grafika Intel HD Graphics 515