GoPro HERO5 Session

Mala, ali moćna, GoPro HERO5 Session kamera snima video u neverovatnoj 4K rezoluciji i fotografije u rezoluciji od 10MP. HERO5 Session snima stabilne snimke, bez obzira da li je držali u ruci ili je pričvrstili za neku površinu. Jednostavne kontrole vam omogućavaju da snimate sa samo jednim priritiskom na taster, a možete i da koristite par jednostavnih glasovnih komandi na engleskom jeziku. HERO5 Session je izdržljiva i vodootporna do dubine od 10 metara.

GoPro HERO5 Black

HERO5 Black može da snima neverovatno kvalitetne video snimke, bez obzira da li je u vašoj ruci ili pričvršćen za neku podlogu. Jednostavan pritisak na taster automatski pali kameru i počinje snimanje. Izdržljivog dizajna, Hero 5 Black je vodootporan do dubine od 10 metara. Upravljajte vašom GoPro kamerom koristeći jednostavne glasovne komande na engleskom jeziku. Gledajte fotografije i puštajte snimke, menjajte podešavanja - sve na vašem GoPro-u.

GoPro HERO6 Black

HERO6 Black pravi od vaših avantura neverovatne QuickStories priče, direktno na vašem telefonu. Sa potpuno novim GP1 čipom, novim stepenom video stabilizacije i dva puta boljim performansama, vaše slike nikad nisu izgledale bolje. Uz glasovne kontrole i izdržljiv, vodootporan dizajn, GoPro HERO6 Black postaje ultimativno GoPro iskustvo za svaku priliku, u svakom trenutku.

  DODATNE INFORMACIJE

Do kada traje promocija? 

Promocija traje do isteka zaliha.

Koji proizvodi su uključeni? 

Promocija obuhvata GoPro HERO5 Session i HERO5 Black modele navedene na stranici iznad.

Popusti i kompatibilnost sa drugim kampanjama 

Kampanja se ne može kombinovati sa ostalim popustima i akcijama.