Bang & Olufsen Beoplay A1 Detalji Tehnička specifikacija

Beoplay A1

Interesuje vas više? Pročitajte iMagazin recenziju ovog uređaja.

More Views

Beoplay A1

Proizvođač: Bang & Olufsen

Šifra:

1 . Izaberite boju

  Detalji  BEOPLAY A1
  Život je pustolovina. Nekad nesvakidašnja. Nekad obična.
  Izuzetno prenosan Bluetooth zvučnik koji će sa vama proputovati svet i koji će doneti više zvuka i jači bas - bez obzira gde bili i šta se događalo u tom trenu.
  PRAVI 360 ZVUK
  Jači zvuk. Jači bas.
  Pružajući zvuk mnogo impresivniji od svoje veličine i težine, Beoplay A1 donosi True 360 ambijentalni zvuk koji daje savršenu muziku gde god ga postavili
  STVOREN ZA DUGE LETNJE NOĆI
  PRENOSIVOST
  Čak i "najteže" melodije su lake za nošenje.
  Beoplay A1 je dovoljno mali da stane na vaš dlan, teži samo 600 grama i zbog svog oblika lako staje u vašu torbu ili džep, pa ga tako možete nositi bez obzira u koju avanturu krenuli.
  MATERIJALI
  Oblik u službi funkcije i harmonije.
  Zaobljena aluminijumska rešetka je istovremeno odličnog izgleda i izdržljivosti, dok dvostruko livena polimerska osnova štiti unutrašnje komponente. Hladan aluminijum. Topao polimer. Nežna koža. Beoplay A1 je neverovatan na dodir.
  NE PRESTAJTE ISTRAŽIVATI SVET
  BATERIJA
  Muzika bez prestanka
  Zahvaljujući 24-satnom* trajanju baterije, Beoplay A1 će puštati muziku dugo nakon što većina njegove konkurencije utihne. Kada dođe trenutak za punjenje, pametni sistem punjenja prilagodiće brzinu punjenja sa kapacitetom USB punjača koji koristite kako bi vaš Beoplay A1 zvučnik bio spreman za vašu sledeću avanturu.
  *Pri razumnom nivou jačine zvuka.
  IZDRŽLJIVOST
  Svaka ogrebotina ima svoju priču.
  Beoplay A1 zvučnik dizajniran je kako bi izdržao udarce i ogrebotine i kako bi i dalje štitio osetljivu elektroniku u svojoj unutrašnjosti. Otporan na prskanje vodom i prašinu, on omogućava više avantura, više priča.
  U vašem domu
  MIKROFON
  Čujemo se jasno i glasno.
  Beoplay A1 sadrži ugrađeni mikrofon za upućivanje poziva, a zahvaljujući posebnom dizajnu oko baze zvučnika, mikrofon pruža osetljivost na govor 360º oko zvučnika. Zahvaljujući tome, prepoznavanje glasa na drugoj strani poziva je puno jednostavnije.
  Dizajn
  Zvuči bolje od slike.
  Beoplay A1 je savršen za korišćenje u zatvorenim prostorima. On je savršen partner tokom putovanja i boravka u hotelima, ali je super i kod kuće. Okačite ga, stavite na sto i ispunite vaš prostor zvukom.
  DIZAJNER
  Cecilie Manz
  Beoplay A1 je rezultat iscrpnog dizajnerskog procesa usmerenog ka povećavanju prenosivosti, a istovremeno i očuvanju revolucionarne reprodukcije zvuka.
  Preuzmite Beoplay aplikaciju
  Unapredite vaše B&O PLAY iskustvo sa besplatnom Beoplay aplikacijom.
  ISPOD HAUBE
  Savršenstvo u detaljima.
  Umetnost u izvlačenju što boljeg zvuka iz malog proizvoda zavisi od saradnje između dizajnera i tehničkog stručnjaka. Sa Beoplay A1 zvučnikom ova saradnja podignuta je na novi nivo.
  1. Drajveri, pojačala i zvučnici dizajnirani su i proizvedeni kako bi pružili najbolje rezultate u ovoj kategoriji zvučnika, te kako bi isporučili 2 x 140 vati izvanredne snage. Zahvaljujući zvučnom rasponu od 60 do 24.000 Hz, Beoplay A1 pruža puno više od konkurencije.
  2. Dubina basa veća je od onoga što možete zamisliti kada je u pitanju uređaj ove veličine. Zahvaljujući subwooferu sa novim aluminijumskim jezgrom, snažnim magnetnim sistemom i pojačalima, ovaj zvučnik pruža puni raspon zvuka pri niskim frekvencijama (do 60 Hz).

  Tehnička specifikacija

  Speaker connectivity 3.5 mm, Bluetooth
  iPhone kompatibilnost iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3G/3GS
  iPad kompatibilnost iPad Pro 12.9", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini sa Retina displejom, iPad mini, iPad sa Retina displejom, iPad 3 generacije, iPad 2, iPad 1 generacije
  Frequency 60 - 24.000Hz
  Baterija
 • Do 24 sata slu[anja muzike sa prosečnom jačinom zvuka.
 • Ugrađena punjiva li-ion baterija
 • Dimenzije i težina
 • 4.8 x 13,3 cm
 • 0,6 kg