Puni sjajnih ideja.
Na 24 rate bez kamate

MacBook Pro & iPad


Mac Logo

računari


11%

popusta

već od

5.093

mesečno


iPad Logo

32 GB


11%

popusta

već od

2.083

mesečno

Create A-ha Moments

Kreirajte magične “WOW” momente.

Kada donesete Apple proizvode u učionicu, slušanje postaje otkrivanje, interesovanje postaje želja za znanjem, a pasivno učenje postaje istraživanje. Lekcije oživljavaju dodirom, pokretom i zvukom. Izvori profesora, kolega predavača, kao i personalizovana podrška pomoćiće vam u predavanju svake lekcije, od čitanja do kodiranja, na način koji će vaši učenici razumeti. Uz sve ovo će se magični “WOW” momenti dešavati češće. Za svakoga.

Learning With Mac & iPad

Učenje uz Mac

Mac je kreativno i snažno oruđe koje će vam omogućiti da do srži iskoristite izvore za učenje. Osmišljen je za učionicu, sa brzim procesorima i baterijom koja traje celog dana. On dolazi sa moćnim softverom, kako bi savladao i svakodnevne potrebe i najambicioznije projekte. Mac pruža studentima i profesorima sasvim nove načine kako bi bili kreativni i produktivni. Zato je Mac najvoljeniji računar u učionicama više od 30 godina.

Učenje uz iPad

iPad menja način predavanja profesora, i način na koji studenti uče. Tanak je i lagan, tako da će vaši studenti moći da se podsete predavanja i van učionice. Na raspolaganju su i na hiljade aplikacija vezanih za obrazovanje, knjiga i kurseva, tako da će lekcije oživeti kao nikada pre. iPad ima i softver, specijalno osmišljen za predavače, tako da možete voditi vaša predavanja i sarađivati sa studentima na sasvim nov način.

Free Apps

Besplatne Apple aplikacije

Aplikacije koje je Apple dizajnirao, za povećanje kreativnosti i produktivnosti, možete preuzeti sasvim besplatno i instalirati ih na vaš Mac ili iPad. Uz pomoć njih ćete dobiti sasvim novu inspiraciju za vaše lekcije i metode učenja. Učinite vašu učionicu interaktivnom uz Pages. Prezentujte kratke izveštaje kao zabavna videa uz Clips ili pretvorite seminarski rad u dokumentarni film uz iMovie. Neka vaši studenti pretoče svoju poeziju u muziku uz pomoć GarageBand. Neka vaši časovi u laboratoriji postanu sajam nauke, sa 3D grafikonima i video prezentacijama uz Keynote. Ili upotrebite Numbers, kako biste tabele transformisali u multimedijalni istraživački projekat.

Pages

Neverovatan.
Na toliko mnogo načina.

Pages vam omogućava da bez imalo napora napravite senzacionalna dokumenta. Izaberite divan šablon, a zatim upotrebite moćne alate da dodate fotografiju, film, oblik ili grafikon. Nikada nije bilo lakše kreirati predivan rad.

Numbers

Tabele.
koje su prosto brilijantne.

Tabele ne moraju izgledati dosadno i komplikovano. Zato aplikacija Numbers startuje praznim belim poljem, umesto beskonačnom mrežom linija. Veoma je lako dodati uzbudljiv grafikon, tabelu i sliku, koji će vaše podatke prikazati na najlepši i lako razumljiv način.

Keynote

Savršena
prezentacija.

Sa Keynote je lako kreirati i podeliti zapanjujuće prezentacije. Samo zamislite prezentaciju koju želite napraviti. Moćni grafički alati omogućiće vam da dizajnirate prelepe slajdove sa spektakularnim filmskim tranzicijama, koje će oživeti vaše ideje.

Collaborate

Radite zajedno, prezentujte i sarađujte u  HD-u.

Kada povežete Apple TV na vaš HDTV ili projektor, predstavićete nov način rada zajedno sa vašim studentima. Sada možete predavati odakle god poželite u učionici, vodeći vašu klasu kroz lekciju dok šetate između klupa i pomažete studentima ponaosob. Ili neka vaši studenti prikažu svima svoj rad koristeći AirPlay i bežično prenesu sadržaj sa svog iPad-a ili Mac-a na Apple TV. Ovo je čak moguće i bez internet konekcije.

DODATNE INFORMACIJE

Do kada traje promocija? 

Promocija traje do 2. novembra 2017. godine.

Koji proizvodi su uključeni? 

Promocija obuhvata:

  • Mac - Sve modele računara koji su navedeni na stranici iznad (osim EOL modela, koji se već prodaju po akcijskoj ceni). Desktop Mac računari nisu uključeni u promociju.

  • iPad - Sve iPad modele koji su navedeni na stranici iznad. Ostali iPad modeli, uključujući iPad Pro i iPad mini, nisu uključeni.

Ko ima pravo na popust? 

Popust mogu ostvariti svi studenti i učenici stariji od 18 godina, kao i zaposleni pri obrazovnim institucijama.

Kako ostvariti popust kao student ili profesor? 

  • Internet kupovina - Dodavanjem željenih proizvoda u korpu i potvrdom kupovine, popust će automatski biti obračunat. Kako biste ostvarili pravo na sniženu cenu proizvoda, molili bismo da nam nakon toga na mejl store@istyle.rs, pošaljete fotografiju indeksa, sa overenom tekućom godinom studiranja ili potvrdu o zaposlenju pri nekoj obrazovnoj instituciji.

  • Kupovina u prodavnici - Posetite neki od naših prodajnih objekata i izaberite proizvode iz ponude. Kako bisto ostvarili pravo na popust, donesite našim prodavcima na uvid indeks, sa overenom tekućom godinom studiranja, ili potvrdu o zaposlenju pri nekoj obrazovnoj instituciji.

Popusti i kompatibilnost sa drugim kampanjama 

Kampanja se ne može kombinovati sa ostalim popustima i akcijama.