Apple Apple TV Detalji Tehnička specifikacija

Apple TV

Budućnost televizije.

More Views

u Srbiji trenutno nisu dostupni iTunes i App Store.

Šifra:

1. Izaberite model

 • 32 GB

  26,890.00 RSD

 • 64 GB

  34,290.00 RSD

2 . Izaberite boju

  Detalji  TV igra veliku ulogu u našim životima. Okupljamo se ispred naših velikih ekrana kako bismo gledali nezaboravne filmove, serije i događaje. No, ukupni doživljaj gledanja TV-a i dalje stagnira. Do sada. Sve počinje prepoznavanjem činjenice kako su aplikacije budućnost televizije. Aplikacije brzo postaju način na koji danas gledamo sadržaj. Zato smo oko te vizije izgradili nove temelje - zajedno s novim operativnim sistemom nazvanim tvOS i inovativnim načinima za spajanje sa vašim velikim ekranom. Ovo je novi Apple TV. Ovo je smer u kojem je televizija krenula.

  Sve je u aplikacijama.
  Već koristimo aplikacije kako bismo dobili pristup raznim oblicima zabave na našim mobilnim uređajima i računarima. TV u našim sobama krenuo je u istom smeru. Aplikacije su oslobodile televiziju. One omogućavaju da sami odaberete šta, kada i gde želite gledati. Sa novim Apple TV-om i njegovim moćnim tvOS-om, developeri lako izrađuju iskustva koja će promeniti sve što očekujete od vašeg velikog ekrana. Vaš TV postati će ličan, poput iPhonea ili iPada.

  Sav sadržaj koji vaš TV može podneti.
  Apple TV donosi industriju zabave u vašu dnevnu sobu. iTunes filmovi i serije, prijenos sportskih događaja uživo, najnovije vijesti, obrazovni program, zabava za najmlađe i još mnogo toga1. Neverovatno koliko sadržaja može stati u tako malu kutiju.*

  *u Srbiji trenutno nisu dostupni iTunes i App Store.

  Igre i aplikacije na TV-u. Odlično!
  Apple TV donosi zabavu u vašu dnevnu sobu. Razmišljajte o velikim i uzbudljivim igrama i aplikacijama i potpuno novim iskustvima. Aplikacije koje će promeniti vašu dnevnu sobu u fitnes studio ili učionicu. Iskustvo igranja sa više igrača koje će promeniti porodične večeri. Nestrpljivo čekamo aplikacije koje će developeri izraditi.
  Televizija napokon dobija malo tehnološke ljubavi.
  S napretkom iPhona i iPada, mnogo velikih inovacija i najnovijih tehnologija usmereno je na male ekrane koji stanu u naše džepove. No, sada je pravo vreme da tu tehnologiju podelimo s našim velikim ekranima i dobijemo isto inovativno iskustvo. Uz Apple TV, tvOS, redizajniran korisnički interfejs i novi Apple TV Remote, ovo je najbolje vreme za biti TV.

  Novi interfejs. TV iskustvo koje još niste doživeli.
  TV obično pratimo sa drugog kraja sobe. Iz tog razloga iskustvo gledanja Apple TV-a dizajnirano je kako bi korisnici imali osećaj direktnog kontakta sa ekranom, a ne odvojenost od njega. Potpuno iskustvo s udaljenosti od nekoliko metara.

  Zbogom beskonačnom pritiskanju tastera. Zbogom Swipe.
  Zbogom beskonačnom pritiskanju tastera. Ekrani osetljivi na dodir zauvek su promijenili način na koji smo u interakciji sa našim mobilnim telefonima. Sada ta tehnologija dolazi u daljinski upravljač. Upotrebi svoj prst na površini osetljivoj na dodir koja se nalazi na novom Apple TV Remote upravljaču za jednostavan pregled i odabir sadržaja na vašem TV ekranu.

  * U Srbiji trenutno nisu dostupni iTunes i App Store.
  Sav sadržaj nije dostupan u svim zemljama. Dostupnost je podložna promenama.


  Tehnička specifikacija

  Ports and Interfaces Apple TV
  HDMI 1.4
  802.11ac Wi‑Fi z MIMO
  10/100BASE-T Ethernet
  Bluetooth 4.0 bežična tehnologija
  IR prijemnik
  USB servis i prijemnik
  Ugrađeno napajanje

  Apple Remote
  Bluetooth 4.0 bežična tehnologija
  IR predajnik
  Akcelerometar i žiroskop
  Lightning priključak za punjenje
  Ugrađena baterija sa visemesečnim delovanjem pri samo jednom punjenju (pri običnoj dnevnoj upotrebi)
  Procesor A8 čip sa 64-bitnom arhitekturom
  Sistemski zahtevi

  Proizvodi kupljeni preko iTunes-a, rental i Home Sharing zahtevaju iTunes Store nalog (Apple ID)
  Zahteva 802.11 Wi-Fi mrežu, ethernet mrežu ili širokopojasni pristup internetu
  Za bežičan video stream potreban je 802.11a, b, g, n, ili ac Wi-Fi mreža
  Za upotrebu je neophodno prihvatit uslove licenciranja softwera koje se može videti na www.apple.com/legal/sla
  Za povezivanje sa televizorom neophodan je HDMI kabl (prodaje se posebno)

  Video formati H.264 video do 1080p, 60 FPS, High ili Main Profile nivoa 4.2 ili niže H.264 Baseline Profile nivoa 3.0 ili niži sa AAC-LC zvukom do 160 Kbps na kanalu, 48kHz, stereo zvuk u .m4v, .mp4, i .mov formatima
  MPEG-4 video do 2.5 Mbps, 640 x 480 piksela, 30 slika u sekundi, Simple Profile sa AAC-LC zvukom do 160 Kbps, 48kHz, stereo zvuk u .m4v, .mp4, i .mov formatima
  Podržani audo formati HE-AAC (V1), AAC (16 do 320 Kbps), zaštićen AAC (iz iTunes Stora), MP3 (16 do 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formati 2, 3, in 4), Apple Lossless, AIFF in WAV; Dolby Digital 5.1 in Dolby Digital Plus 7.1
  Photo Formats JPEG, GIF, TIFF
  TV Compatibility • Apple TV je kompatibilan sa TV ekranima visoke definicije i HDMI (za reprodukciju zaštićenog sadržaja potreban je HDCP)
  • Apple TV Remote upravljač je kompatibilan sa novim Apple TV-om (4. gen)
  • Remote Loop je kompatibilan sa novim Siri upravljačem (nije dostupan u Srbiji) i Apple TV upravljačem
  Šta sve dobijate? • Apple TV
  • Apple TV daljinski
  • Kabl za napajanje
  • Lightning USB kabl
  • Dokumentacija
  Garancija 2 godine