Apple AirPods

More Views

Apple AirPods

Proizvođač: Apple

Šifra: mmef2zm/a

Upoznajte bežične AirPods slušalice. Čim ih izvadite iz kutije spremne su za rad sa svim vašim Apple uređajima.1 Stavite ih u uši i odmah se povezuju. Dok pričate, kristalno jasno prenose vaš glas. Neviđen spoj jednostavnosti i tehnologije. Pravo malo čudo.

Availability: Na lageru

27,090.00 RSD
KURIRSKA DOSTAVA za 1-2 radna dana
 • Usce Na lageru
 • Delta City Na lageru
 • Centralni magacin Na lageru

  Detalji  Bežične. Jednostavne. Magične.
  Čim ih izvadite iz kutije, spremne su za povezivanje sa svim vašim uređajima. Dok pričate, kristalno jasno prenose vaš glas. Upoznajte AirPods, neviđen spoj jednostavnosti i tehnologije. Pravo malo čudo.
  Bežične slušalice.
  Konačno raspetljane.
  Nakon što ih uparite, AirPods slušalice se automatski aktiviraju i više ih ne trebate ponovno povezivati.1 Jednako se lako i koriste, same prepoznaju kada su vam u ušima i odmah prestaju sa radom čim ih izvadite. Naravno, odlično rade sa svim vašim uređajima, bio to iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac.
  Šta će im čip?
  Iza svih revolucionarnih stvari koje AirPods čine tako posebnim, stoji čip Apple W1. Posebno je osmišljen za bežičnu umreženost koja osigurava bolju vezu i poboljšan zvuk. Uz sve to ima i skromnu potrošnju baterije, pa sa jednim punjenjem možete uživati u do 5 sati savršeno čistog zvuka.2 Nečuveno.
  Znaju kada pričate.
  Brzinomer glasa detektuje vaš govor, a dva mikrofona sa prostornim filtriranjem pobrinuće se da spoljna buka ne prigušuje zvuk vašeg glasa.
  Znaju kada slušate.
  Čim stavite slušalicu u uvo, optički senzori i brzinomeri pokreta obaveštavaju ovog malog genijalca koji automatski pokreće reprodukciju, uključuje mikrofon i kontroliše zvuk. Na vama je samo da birate hoćete li koristiti samo jednu ili obe slušalice. On sa lakoćom rešava sve ostalo.
  24 sata slobode.
  Sa potpuno napunjenim AirPods slušalicama možete slušati muziku rekordnih3 5 sati.2 I uvek vas prate u stopu jer njihova kutija za punjenje čuva u sebi dodatnu količinu energije koja pruža više od 24 sata rada.4 Trebate brzo da napunite slušalice? Ostavite AirPods u kutji na 15 minuta i ekspresno dobijate još 3 sata rada.5 Ako želite proveriti koliko je baterije još ostalo, samo ih približite vašem iPhoneu.
  .
  Više od
  24sata
  trajanja baterije
  sa kutijom za punjenje
  .
  Do
  5sati
  trajanja baterije
  sa jednim punjenjem
  .
  .
  15minuta
  punjena pruža
  3 sata rada
  Nečuveno dobar zvuk.
  Prava muzika za vaše uši. Bez obzira da li se radi o muzici, filmovima ili nečem desetom, AirPods slušalice pružaju bogat, visokokvalitetan AAC zvuk. Dok vi pričate, par mikrofona sa prostornim filtriranjem pobrinuće se za pozadinsku buku, tako da se čujete jasno i glasno.
  Automatski se spajaju. I prespajaju.
  AirPods slušalice automatski se povezuju sa svim vašim Apple uređajima. Istovremeno se povezuju sa iPhoneom i Apple Watchem, a zvuk se u tren oka prebacuje sa jednog na drugi uređaj. Želite da slušate nešto na vašem Macu ili iPadu? Samo izaberite AirPods na njima.1

  Tehnička specifikacija

  EAN code 888462858519
  Tip slusalica Bluetooth Headset, Earphone, In-ear
  iPhone kompatibilnost iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5
  iPad kompatibilnost iPad Pro 12.9", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini sa Retina displejom
  iPod kompatibilnost iPod touch (6th gen.)
  Boja Bela